Krekwakwou - Precies wat ik wou
Buitenhof de Leistert - Nieuws
Abonneren

Wilt u op de hoogte blijven

over nieuws en acties

van KrekWakWou?

NIEUWS

Fietsen in "De Tuin van Limburg" is in alle jaargetijden mooi. Of u nu houdt van fietsen in bossen, langs de rivieren en beekjes of door de landerijen. Alles ligt binnen fietsbereik vanuit de vakantieboerderij KrekWakWou op Buitenhof De Leistert.

Wie denkt dat Midden-Limburg alleen uit heuvels bestaat heeft het mis. U kunt eindeloze tochten maken in een zeer gevarieerde omgeving. De eindeloze uitgestrektheid van de Groote Peel, de meanderende beek door de bossen van Het Leudal en de kleurrijke heidegebieden van De Meinweg.

Al fietsend kan het voorkomen dat u een veerpontje nodig heeft om uw tocht te kunnen vervolgen. De fiets- en voetveren verbinden een aantal plaatsen met elkaar zodat u optimaal kunt genieten van al het moois dat Midden-Limburg te bieden heeft.

Uniek aan fietsen in Midden-Limburg is dat het fietsknooppuntennetwerk grensoverschrijdend is en aansluit op het Duitse- en Belgische netwerk. Op één middag drinkt u een Belgisch biertje en eet u 'Kuchen' in Duitsland. KrekWakWou en Buitenhof De Leistert liggen aan knooppunt 16.

 

Reacties

Een schitterende lentedag op Buitenhof De Leistert - KrekWakWou deze week.

Ontwikkeling uitbreiding Buitenhof De Leistert op achtergrond zichtbaar. Het wachten is op de uitbreiding van de nieuwe faciliteiten, waaronder een nieuw restaurant en een grote binnenspeeltuin. 

 

Reacties