Krekwakwou - Precies wat ik wou
Buitenhof de Leistert - Nieuws
Abonneren

Wilt u op de hoogte blijven

over nieuws en acties

van KrekWakWou?

NIEUWS

 

FACEBOOK - DEEL EN LIKE – CASHBACK ACTIE

VERLOTING van 12x CASHBACK TEGOEDBON t.w.v. €50,- €100,- €200,- en €400,- bij Likes van Krekwakwou - Buitenhof De Leistert.

Vakantieboerderij KrekWakWou (woningnummer 50) is een uitgelezen woning op dit park, waar u met uw gezin, familie en/of vrienden kunt genieten van alles wat deze omgeving te bieden heeft. Eigenlijk nog meer dan dat, want de woning biedt voor 11 personen veel luxe en genot, is kindvriendelijk en dus ideaal om met jonge kinderen te verblijven en heeft een zeer grote en vrije tuin.   Kortom : alle ingrediënten voor een ideale vakantie of weekendje weg.

Bij het bereiken van 250, 500, 1000 en 2000 Likes/Vind ik leuk van de Facebook pagina Krekwakwou - Buitenhof De Leistert (https://www.facebook.com/KrekWakWou.BuitenhofDeLeistert) verloten wij onder alle Likes drie CASHBACK TEGOEDBONNEN van respectievelijk :

- € 50,- (250 likes)

- € 100,- (500 likes)

- € 200,- (1000 likes)

- € 400,- (2000 likes).

Totaal wordt er dus 12 bonnen verloot met een totale waarde van € 2.250,-

Deze CASHBACK TEGOEDBON kunt u zowel gebruiken voor toekomstige boekingen van de woning KrekWakWou, maar ook op een verblijf welke al geboekt is. Wel moet de aankomstdatum in 2016 of 2017 vallen. De CASHBACK TEGOEDBON is overdraagbaar, dus u kunt ook iemand anders hiermee blij maken of zelfs meerdere CASHBACK TEGOEDBONNEN combineren tot maximaal het boekingsbedrag.

Bij het verzilveren van de CASHBACK TEGOEDBON wordt het bedrag direct na uw verblijf in vakantieboerderij KrekWakWou op uw bankrekening teruggestort.

De prijswinnaars zullen wij bekend maken op onze website www.krekwakwou.eu.

Dus DEEL dit bericht en LIKE de Facebook pagina van KrekWakWou en misschien bent u straks een van de gelukkige winnaars.

Reacties

Internet is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Hoe vaak zoekt u niet iets op via het World Wide Web?

Tijdens uw verblijf in KrekWakWou is Internet gewoon toegankelijk.

De vakantieboerderij KrekWakWou is voorzien van WIFI, waarvan u als gast gebruik kunt maken. De WIFI kunt u met een unieke code benaderen, waardoor u één eigen laptop, tablet of anders draadloos kunt aansluiten tijdens uw verblijf.

Bij een boeking ontvangt u gratis 1 code. Wilt u meerdere apparaten online maken via WIFI tijdens uw verblijf, dan heeft u meerdere codes nodig. Deze zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie of kunnen vooraf geboekt worden.

En al zou u geen eigen apparaat meenemen, dan kunt u nog steeds beschikken over Internet. Want de playstation in KrekWakWou is eveneens voorzien van een aansluiting waarmee u het internet op kunt.

Een doeltreffend hulpmiddel tijdens u verblijf is de website van KrekWakWou. Zoekt u een leuk uitstapje vanuit KrekWakWou, kijk dan ook eens vóór of tijdens uw verblijf op de website (www.krekwakwou.eu).

Wanneer u op de website kijkt onder het kopje "Meer ...." en dan "Omgeving van het park", kunt op diverse rubrieken zoeken naar leuke uitstapjes en activiteiten. Van actief tot vermaakt, van groot tot klein.

Elke suggestie voor een uitstapje heeft automatisch een internet-link naar de betreffende website. Wanneer u hierop klik komt u automatisch op de website van u keuze. Tevens staat de reisafstand vermeld tot de activiteit vanaf KrekWakWou.

Ook op dit vlak is KrekWakWou van alle gemakken voorzien !!!! 

 

Reacties

De boekingen voor 2013 zijn al in volle gang voor de vakantieboerderij KrekWakWou en de andere woningen op Buitenhof De Leistert.

Door de 11 persoonskind-uitvoering en de mooie en vrije ligging wordt vakantieboerderij KrekWakWou ruim vooraf geboekt. Over 2012 werd KrekWakWou gemiddeld 22 weken (5 maanden) vooraf geboekt. Ondanks het jaar 2012 nog niet is afgelopen kunnen we al wel zeggen dat alle weekenden de woning geboekt is geweest. Tot de zomervakantie 2013 zijn van de 26 weekenden reeds 13 geboekt.

Wilt u voor uw gewenste periode boeken of een optie nemen, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kijk op www.krekwakwou.eu onder verhuur en stuur een bericht. 

Reacties