Krekwakwou - Precies wat ik wou
Buitenhof de Leistert
KrekWakWou

Krekwakwou (Krek Wat Ik Wou, Precies wat ik wou) is een mooie en luxe recreatie boerderij in het Noord Limburgse Leudal. De boerderij is gelegen op het park Buitenhof De Leistert in het dorpje Roggel.

 

Door de 11 slaapplaatsen is de vakantieboerderij ideaal voor familievakanties en weekenden. De boerderij en tuin zijn zeer ruim, luxe en kindvriendelijk ingericht voor een onbezorgd verblijf van uzelf met kinderen en/of kleinkinderen.

 

 

FACEBOOK - DEEL EN LIKE – CASHBACK ACTIE

 

FACEBOOK - DEEL EN LIKE – CASHBACK ACTIE

VERLOTING van 12x CASHBACK TEGOEDBON t.w.v. €50,- €100,- €200,- en €400,- bij Likes van Krekwakwou - Buitenhof De Leistert.

Vakantieboerderij KrekWakWou (woningnummer 50) is een uitgelezen woning op dit park, waar u met uw gezin, familie en/of vrienden kunt genieten van alles wat deze omgeving te bieden heeft. Eigenlijk nog meer dan dat, want de woning biedt voor 11 personen veel luxe en genot, is kindvriendelijk en dus ideaal om met jonge kinderen te verblijven en heeft een zeer grote en vrije tuin.   Kortom : alle ingrediënten voor een ideale vakantie of weekendje weg.

Bij het bereiken van 250, 500, 1000 en 2000 Likes/Vind ik leuk van de Facebook pagina Krekwakwou - Buitenhof De Leistert (https://www.facebook.com/KrekWakWou.BuitenhofDeLeistert) verloten wij onder alle Likes drie CASHBACK TEGOEDBONNEN van respectievelijk :

- € 50,- (250 likes)

- € 100,- (500 likes)

- € 200,- (1000 likes)

- € 400,- (2000 likes).

Totaal wordt er dus 12 bonnen verloot met een totale waarde van € 2.250,-

Deze CASHBACK TEGOEDBON kunt u zowel gebruiken voor toekomstige boekingen van de woning KrekWakWou, maar ook op een verblijf welke al geboekt is. Wel moet de aankomstdatum in 2016 of 2017 vallen. De CASHBACK TEGOEDBON is overdraagbaar, dus u kunt ook iemand anders hiermee blij maken of zelfs meerdere CASHBACK TEGOEDBONNEN combineren tot maximaal het boekingsbedrag.

Bij het verzilveren van de CASHBACK TEGOEDBON wordt het bedrag direct na uw verblijf in vakantieboerderij KrekWakWou op uw bankrekening teruggestort.

De prijswinnaars zullen wij bekend maken op onze website www.krekwakwou.eu.

Dus DEEL dit bericht en LIKE de Facebook pagina van KrekWakWou en misschien bent u straks een van de gelukkige winnaars.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld