Krekwakwou - Precies wat ik wou
Buitenhof de Leistert
KrekWakWou

Krekwakwou (Krek Wat Ik Wou, Precies wat ik wou) is een mooie en luxe recreatie boerderij in het Noord Limburgse Leudal. De boerderij is gelegen op het park Buitenhof De Leistert in het dorpje Roggel.

 

Door de 11 slaapplaatsen is de vakantieboerderij ideaal voor familievakanties en weekenden. De boerderij en tuin zijn zeer ruim, luxe en kindvriendelijk ingericht voor een onbezorgd verblijf van uzelf met kinderen en/of kleinkinderen.

 

 

Internet tijdens uw verblijf op KrekWakWou

Internet is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Hoe vaak zoekt u niet iets op via het World Wide Web?

Tijdens uw verblijf in KrekWakWou is Internet gewoon toegankelijk.

De vakantieboerderij KrekWakWou is voorzien van WIFI, waarvan u als gast gebruik kunt maken. De WIFI kunt u met een unieke code benaderen, waardoor u één eigen laptop, tablet of anders draadloos kunt aansluiten tijdens uw verblijf.

Bij een boeking ontvangt u gratis 1 code. Wilt u meerdere apparaten online maken via WIFI tijdens uw verblijf, dan heeft u meerdere codes nodig. Deze zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie of kunnen vooraf geboekt worden.

En al zou u geen eigen apparaat meenemen, dan kunt u nog steeds beschikken over Internet. Want de playstation in KrekWakWou is eveneens voorzien van een aansluiting waarmee u het internet op kunt.

Een doeltreffend hulpmiddel tijdens u verblijf is de website van KrekWakWou. Zoekt u een leuk uitstapje vanuit KrekWakWou, kijk dan ook eens vóór of tijdens uw verblijf op de website (www.krekwakwou.eu).

Wanneer u op de website kijkt onder het kopje "Meer ...." en dan "Omgeving van het park", kunt op diverse rubrieken zoeken naar leuke uitstapjes en activiteiten. Van actief tot vermaakt, van groot tot klein.

Elke suggestie voor een uitstapje heeft automatisch een internet-link naar de betreffende website. Wanneer u hierop klik komt u automatisch op de website van u keuze. Tevens staat de reisafstand vermeld tot de activiteit vanaf KrekWakWou.

Ook op dit vlak is KrekWakWou van alle gemakken voorzien !!!! 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld