Krekwakwou - Precies wat ik wou
Buitenhof de Leistert
KrekWakWou

Krekwakwou (Krek Wat Ik Wou, Precies wat ik wou) is een mooie en luxe recreatie boerderij in het Noord Limburgse Leudal. De boerderij is gelegen op het park Buitenhof De Leistert in het dorpje Roggel.

 

Door de 11 slaapplaatsen is de vakantieboerderij ideaal voor familievakanties en weekenden. De boerderij en tuin zijn zeer ruim, luxe en kindvriendelijk ingericht voor een onbezorgd verblijf van uzelf met kinderen en/of kleinkinderen.

 

 

Boekingen 2013 in volle gang - wees er snel bij

De boekingen voor 2013 zijn al in volle gang voor de vakantieboerderij KrekWakWou en de andere woningen op Buitenhof De Leistert.

Door de 11 persoonskind-uitvoering en de mooie en vrije ligging wordt vakantieboerderij KrekWakWou ruim vooraf geboekt. Over 2012 werd KrekWakWou gemiddeld 22 weken (5 maanden) vooraf geboekt. Ondanks het jaar 2012 nog niet is afgelopen kunnen we al wel zeggen dat alle weekenden de woning geboekt is geweest. Tot de zomervakantie 2013 zijn van de 26 weekenden reeds 13 geboekt.

Wilt u voor uw gewenste periode boeken of een optie nemen, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kijk op www.krekwakwou.eu onder verhuur en stuur een bericht. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld